sestdiena, 2016. gada 16. jūlijs

SIA ‘’Hipolīzings’’ auto līzings

Apzinoties kredītņēmēju dažādās vajadzības, nebanku kredītdevēji piedāvā dažādus pakalpojumus, piemēram, auto līzings. Šo iespēju piedāvā vairāki aizdevēji, viens no tiem – SIA ‘’Hipolīzings’’. Auto līzings var būt noderīgs situācijās, kad pienācis laiks iegādāties jaunu automašīnu – tas nodrošina līdz pat 90% no automašīnas vērtības.

SIA ‘’Hipolīzings’’ savus pakalpojumus piedāvā tiem Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kas sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu. Lai līzings tiktu piešķirts, svarīgs arī ienākumu līmenis un kredītvēsture – tai jābūt pozitīvai.

Līzinga noformēšana

Būtiski, ka auto līzingu iespējams noformēt internetā, netērējot laiku kredītiestādēs. Lai pieteiktos:

  1. Aizpildi pieteikuma anketu;
  2. Saņem piedāvājumu savā e-pastā. Piedāvājums tiek izsūtīts vienas dienas laikā. Pēc saņemšanas, rūpīgi iepazīsties ar visiem nosacījumiem;
  3. Ja piekrīti piedāvājumam, paraksti līgumu. To iespējams izdarīt gan elektroniski, gan klātienē līzinga sniedzēja birojā.

Atbildīga aizņemšanās

Lai arī aizdevumi ļauj piepildīt sapņus ātrāk un šķietami vienkāršāk, tomēr tie saistās arī ar zināmu risku. Neatkarīgi no tā - aktuāls īstermiņa SMS kredīts, auto līzings vai kāds cits aizdevuma veids, svarīgi izvērtēt visus faktorus, un aizņemties tikai tad, ja tas patiešām vajadzīgs. Pirms aizdevuma līguma parakstīšanas:

  • Izvērtē, vai spēsi atmaksāt ikmēneša maksājumu saskaņā ar grafiku;
  • Ja tiek noformēts īstermiņa SMS kredīts, aizņemies tikai tādu summu, ko spēsi atmaksāt tuvāko 30 dienu laikā.

SMS kredīts un citi aizdevuma veidi var palīdzēt piepildīt dažādas ieceres, tomēr svarīgi izvēlēties piemērotāko risinājumu un aizņemties atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas.