otrdiena, 2014. gada 18. marts

Izdevīgs kredīts?

Latvijā ir pieejams gana izdevīgs jeb vairāk kā izdevīgs ātrais kredīts internetā bez darba vietas. Katru dienu tiek pieteiktas dažnedažādākās naudas summas, jo katrs aizņēmējs pats var izvēlēties naudas summu un atmaksas termiņu. Šim izdevīgajam ātrajam kredītam var pieteikt naudu no 1 līdz 300 eiro jau pašā pirmajā reizē ar atmaksas termiņu no 1 līdz 30 dienām.

Kā jaunieši un pieaugušie saņem šo aizdevumu bez ķīlas un galvojuma – nepieceļoties no krēsla? Pavisam vienkārši – ar interneta palīdzību. Izpildot pāris vienkāršus soļus (reģistrācija, lietotāja konta apstiprināšana, pieteikums) var saņemt īpaši izdevīgu aizdevumu bez maksas (ātro kredītu bez procentiem un komisijas maksas) nepieceļoties no krēsla. Tīra kredītvēsture ir svarīga tādā veidā, ka tā palīdzēs Jums iegūt lielāku kredītu no stingrākām finanšu iestādēm, piemēram, bankām. Vai Jūs parakstīsiet brīvprātīgu algas pieeju, ļaujot savam darba devējam automātiski atskaitīt noteiktu summu no Jūsu algas, lai atmaksātu kredītu? Jūs varat to atsaukt, nosūtot vēstuli aizdevējam.

Ātro kredītu nozare saņēma asu kritiku no dažādiem indivīdiem. Šī kritika vēsta par to, ka jebkurš ātrais kredīts galu galā noved pie nebeidzama parādu cikla. Tas tā nepavisam nav. Ja tos izmanto gudri, ātrie kredīti internetā var būt rīks, ko var lietderīgi izmantot, lai nostātos atpakaļ uz savām kājām. Tā atmaksas termiņš tiek noteikts dienā, kad kredīts tiek piešķirts, lai klienti varētu viegli atmaksāt kredītu, laicīgi zinot tā atmaksas dienu. Ir daži izdevumi, no kuriem nevar atteikties, plānojot kredīta atmaksu un mēģinot ietaupīt. Jūs nevarat iztikt bez pārtikas un transporta, tomēr Jūs noteikti varat iztikt bez jauna apģērba vai kino apmeklējuma.

Naudas summa, ko Jūs varat saņemt piesakoties ātrajiem kredītiem, svārstās no 10 € līdz 1500 eiro. Ātrie kredīti ļauj Jums bez raizēm sagaidīt nākamo algu un no tās atmaksāt kredītu. Tā kā ātro kredītu atmaksas termiņš parasti nepārsniedz 30 dienas, visērtāk to ir atmaksāt no nākamās algas dienas. Ātro kredītu priekšrocība ir tā, ka Jūs varat ērto to atmaksāt nākamajā algas dienā, ja izvēlaties aizņemties kredītu uz vienu mēnesi. Piesakoties kredītam, Jūs varat izvēlēties kredīta atmaksas termiņu un atmaksas dienu, tādēļ Jūs to varat izvēlēties atkarībā no savām ērtībām. Tomēr, lai saņemtu kredīta summu augstāku par 500 eiro Jums ir jāpiesakās ilgtermiņa ātrajam kredītam, kura atmaksas termiņš var ilgt līdz pat diviem gadiem.

Ātrie kredīti ir paredzēti arī studentiem un senioriem, bet tie ir jāizmanto kā galējais līdzeklis, un tikai tad, ja Jums ir patiesa, pagaidu avārijas situācijas. Parasti tikai viens kredīts ir pieejams vienlaicīgi, tādēļ tie var palīdzēt tikai ar nelielām finanšu problēmām.